Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Storsäljare

Herr ECCO Irving Fisherman fiskare sandaler Svart Herr ECCO Irving...
S.Kr 1,068.59  S.Kr 427.42
Herr Dr. Scholl's Gaston fiskare sandaler Briar Brun Herr Dr. Scholl's...
S.Kr 1,091.10  S.Kr 436.42
Herr Timberland Earthkeepers Hollbrook Fisherman fiskare sandaler Mörk Brun Herr Timberland...
S.Kr 1,091.10  S.Kr 436.42
Herr ECCO Chander Cross Slide Låga Slide sandaler Svart/Svart Sambal Herr ECCO Chander...
S.Kr 1,023.57  S.Kr 409.41
Herr ECCO Cerro vatten sandaler Svart/Navajo/Yak Herr ECCO Cerro...
S.Kr 1,137.03  S.Kr 454.79
Herr ECCO Irving Fisherman fiskare sandaler Cognac Herr ECCO Irving...
S.Kr 1,068.59  S.Kr 427.42
Herr Rockport Get Your Kicks Thong Flip Flops Marin/Blå Herr Rockport Get...
S.Kr 685.92  S.Kr 274.35
Herr Rockport Kevka Lake Thong Ii Flip Flops Brun II Herr Rockport Kevka...
S.Kr 573.37  S.Kr 229.33
kvinnor El Naturalista Stella ND54 Vrist Rem sandaler Wood Crust Läder kvinnor El...
S.Kr 1,046.08  S.Kr 418.42
kvinnor El Naturalista Zumaia NF42 Vrist Rem sandaler Corn Mixed Grain kvinnor El...
S.Kr 1,068.59  S.Kr 427.42
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Viktig information om användningen av denna webbplats. Företaget har åtagit sig att se till att syftet med din personliga information konfidentiell och sekretesspolicy är att berätta vilken information vi samlar in från dig, hur informationen kan användas, hur den är skyddad. Insamling och användning av personuppgifter Bolagets informationsgivning, vad som krävs för att säkerställa korrekt service begränsat sin begäran. Det mesta av informationen som vi samlar in är mycket grundläggande, är behovet av att slutföra ett köp eller ge ett bidrag. Exempel på användarinformation samlas in kan inkludera ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, kredit- eller betalkort, önskemål eller inköpta, vilket tyder på datorns IP-adress. navigeringsinformation Även om du inte handla på vår sida, har vi möjlighet att spåra användningen av vår hemsida - inklusive servern från platsbesöken. Denna information används inte för att spåra användning av personuppgifter, och i den totala nivån för att anpassa vår webbplats, förbättra onlineupplevelsen och planera reklam och marknadsföring. Information som lämnats frivilligt I vissa fall kan du frivilligt ge oss information gånger. När du ger feedback oss så är fallet, även om e-post, skatteblanketter, brev eller telefon. Vi använder denna information för att svara på din fråga och spåra kunder. internetdatabas PUMA Nordamerika har skapat en databas på Internet för att ge konsumenterna möjlighet att lagra sin sjöfart och faktureringsinformation, spåra statusen för sin beställning, lista tidigare beställningar och behålla e-postinställningar. Registrering är helt frivilligt och du har möjlighet att korrigera eller radera information när som helst. Denna information är en del av besöket genom "Mitt Konto" platser.

marknadsinformation Företaget kommer inte att sälja eller på annat sätt med någon annan person, såsom reklambyråer eller marknadsföringsföretag för att dela din personliga information. Vi skickar bara marknadsföringsinformation till de kunder som uttryckligen anslutit sig till vår sändlista. Kunderna kan välja att inte använda någon e-postmarknadsföring, de får en "avbeställa" alternativet, eller ta emot information genom att ändra platsen för "Mitt konto" i dina inställningar.

Google och Adobe kommer att använda denna information på uppdrag av webbplatsen för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan, webbsidan och tillhandahålla andra tjänster med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet i syfte för deras operatörer.

Upplysningar och lagring av personuppgifter Företaget ska arbeta med dem som behöver det för att slutföra köpet eller marknadsföringsinformation om att ta emot dina instruktioner i den interna personalen att dela din personliga information. Såvida juridiskt skyldiga att göra det, utan ditt skriftliga medgivande, kommer vi inte lämna ut din personliga information till tredje part.

Företaget behåller dina personuppgifter bara så länge som krävs för att uppfylla ändamålet för insamlandet. I vissa fall, till exempel ett kredit- eller betalkort inköp, skyddar vi dina personuppgifter enligt lag, på en angiven tidsperiod. För de användare som registrerat sig för e-postlistan, är deras personliga information hålls tills vi fick veta att de inte längre behöver lagra sin information.

Noggrannhet och skydd av personuppgifter Företag förlitar sig på förändringar i kundens personliga information för att meddela oss. Om felaktiga uppgifter, kan vi konstatera att vi kommer att undersöka och korrigera uppgifterna och, om det behövs, meddela dig om ändringen. Endast de som behöver dina personuppgifter för att svara på din förfrågan personal får tillgång till. Tillhandahålla utbildning och information till anställda korrekt hantering av personuppgifter. All information lagras i våra datasystem från obehörig åtkomst och lagrade informationen förvaras på en säker plats i filformatet för att förhindra obehöriga tillträde.

transaktions~~POS=TRUNC För att göra allt för att se till att din upplevelse är säkert att handla, använder vi krypteringsteknik för att skydda dig från att förlora din personliga information, missbruk eller förändring. När du fyller i alla kontaktuppgifter eller tillgång till ditt konto, en säker server krypterar all din information med hjälp av Secure Sockets Layer (SSL se).

För att se till att du besöker en säker sida transaktioner, kontrollera status webbläsaren bar (längst ned i fönstret) för ikonen stängt hänglås. Denna ikon visas i webbläsaren för att säga att du besöker en säker sida. och även. Dedikerad till barn inte samla in eller lagra från dem som vi vet är under 13 år och att vi inte har information specifikt för denna grupp i vårt marknadsföringsmaterial eller annan reklam.

Tillgång till personuppgifter För att säkerställa att våra kunder inte är absolut nödvändiga för att förse dem med utmärkt service utan någon personlig information. Vi har också åtagit sig att se till att våra kunders information är korrekt och aktuell.

För att säkerställa att denna politik har företaget utsett en sekretess officer att övervaka alla aspekter av dess sekretesspolicy och praxis. Om du vill veta den information vi för närvarande har om dig, eller är missnöjd med PUMA sekretesspolicy eller praxis, bör du skicka en skriftlig begäran eller ett klagomål på följande adress, Privacy Officer.

Privacy Officer kommer att undersöka saken och svara på din förfrågan inom 30 dagar. Du inser att vi har på under ditt informationen är felaktig, bör du anmäla Privacy Officer, som kommer att säkerställa att informationen uppdateras. När det gäller klagomål, kommer tjänstemän integritetsskydd vidta korrigerande åtgärder (vid behov), och rekommenderar du vidta åtgärder för att rätta till problemet. Om du fortfarande inte är nöjd, de åtgärder som vidtagits, kan du ha rätt att göra ett skriftligt klagomål till lämplig regeringen eller lagstiftande organ.

Copyright © 2020 www.ehdesign.se. Powered by Billiga sandaler
Du har IP-adress: 18.208.132.33     Billiga sandaler , Adidas , Timberland